1,5 kg bravčovej krkovičky v kuse (vykostená), olivový olej, 3 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, morská soľ, rozmarín, grilovacie korenie, mletá červená paprika, polovica balenia paradajkového pretlaku, Worcestrová omáčka, Tabasco, citrónová šťava, 2,5 dl vody
Najprv pripravíme marinádu. Pripravíme ju tak, že pokrájame cibuľu a opražíme ju na panvici. Potom pridáme paradajkový pretlak, rozmarín, grilovacie korenie, červenú papriku, Worcestrovú omáčku, Tabasco a citrónovú šťavu a pretlačíme cesnak. Následne do zmesi prilejeme vodu. Umyjeme mäso, osušíme ho, a rozrežeme na 2 cm hrubé plátky. Plátky mäsa vložíme po jednom do sáčkov spolu a dolejeme do nich vychladenú marinádu. Tým docielime, že marináda bude rovnomerne rozložená po povrchu mäsa. Sáčky vložíme do chladničky na 3 hodiny. Po odležaní grilujeme z každej strany 5-6 minút. Podávame s čerstvým miešaným šalátom a fajnou omáčkou. Ako prílohu volíme medzi opekanými zemiakmi alebo pečivom.