4x polovičky kuracích pŕs bez kože, 70 ml pohára horčice typu dijon, 50 ml poháru medu, 2 PL majonézy, 1 PL steakovej omáčky
Predhrejte gril na stredný tepelný stupeň. V plytkej nádobe zmiešajte horčicu, med, majonézu a omáčku na steak. Ponorte kúsky kuraťa do omáčky. Nezabudnite si odliať kúsok omáčky, s ktorou budete za chodu polievať mäso. Grilovací rošt zľahka pomažte olejom. Kuracie kúsky grilujte na nepriamom teple 18 až 20 minút. Pri občasnom obracaní mäsa ho pokvapkajte zvyšnou marinádou. Zabráňte horeniu grilu pri kvapkaní marinády do grilu.
½ kg mletého hovädzieho mäsa, 2 strúčiky cesnaku, cibuľa, 1 lyžica Worcestrovej omáčky, olej, soľ, mleté korenie, paradajky, kyslé uhorky, šalát, ostrý kečup, plátkový syr Cheddar, horčica, pečivo na hamburger
Zmiešame mleté mäso, nakrájaný cesnak a cibuľu, soľ, korenie a Worcestrovú omáčku. Vytvarujeme 6 placiek-hamburgerov, ktoré sú 1 cm vysoké. Potrieme rošt grilu olejom, po 10. minútach pokladieme hamburgery na gril. Mäso pečieme z každej strany 6 minút. Rozkrojené pečivo zľahka opečieme na grile. Po ugrilovaní vložíme mäso do pečiva spolu s plátkami cibule, paradajok, kyslých uhoriek, horčicou ostrým kečupom. Podávame so zemiakovými hranolčekmi.